Før du er ved at bruge dine hårdt tjente penge på at betale for en service som tandlægearbejde, regnskab, boligforbedringer, husrengøring, landskabspleje eller andet dyrt arbejde, kan du finde på at gennemsøge internettet for anmeldelser af potentielle reviewgorilla.dk virksomheder. Før du giver dine hårdt tjente penge over til nogen, i håb om at det arbejde, du skal udføre, bliver gjort godt, skal du helt sikkert finde anbefalinger online.

Her er nogle ting, du skal kigge efter på et websted for virksomhedsanmeldelser:

Brug en kilde, hvor anmeldelser kontrolleres og overvåges – Nogle websteder, hvor alle kan skrive en anmeldelse, kan nemt manipuleres af de virksomheder, der bliver gennemgået. De betaler måske folk for at skrive deres positive anmeldelser eller selv sende dem. Det, der er vigtigt, er at finde en kilde, hvor en anmeldelsesside overvåges nøje for at forhindre svigagtige anmeldelser.

Find en kilde med tung trafik – Jo flere anmeldelser du kan finde fra ét websted, jo bedre kan du føle, at selvom nogle af anmeldelserne er svigagtige, er de fleste af dem sandsynligvis nøjagtige, hvilket vil hjælpe dig med at træffe en bedre beslutning.

Tjek med BBB – Hvis du er usikker på virksomhedens omdømme, kan du tjekke med Better Business Bureau for enhver svigagtig eller mistænkelig aktivitet i virksomheden. Kunder bruger ofte BBB til at sende klager over visse virksomheder. Selvom siden hovedsageligt er til klager, kan det give dig et alt for negativt syn på en virksomhed, hvis virksomheden er mainstream.

Balancerede anmeldelser er bedre – Det hjælper, hvis du kan finde en kilde, hvor virksomheden har haft mulighed for at svare på eventuelle negative anmeldelser. Der er altid to sider af en historie.