Hvordan vil du skelne mellem en bryllupsfotograf og den følgende? At se gennem havet af bryllupsfotografiske kunstnere familiefotograf kan være et stort ærinde. På det tidspunkt, hvor jeg blev spændt, fik jeg det ærinde at vælge vores bryllupsfotograf, og jeg tjekkede ud på forskellige fotografiske kunstneres websteder. Nogle var dyrere og nogle var mere overkommelige, men ofte var jeg ikke i stand til at skelne mellem de ægte billeder. I tilfælde af at jeg kunne opfatte, at jeg foretrak én fotografs værk bedre, havde jeg ikke den tågede idé om hvorfor. Dette efterlod mig med meget lidt tillid til at vælge en bryllupsfotograf.

Jeg fastholder, at du med fotograf Roskilde sikkerhed skal have mulighed for at vælge en bryllupsfotograf. Så hvad med at besvare de grundlæggende henvendelser.

Af hvilken grund kan jeg på ethvert tidspunkt skelne?

Forklaringen på, at du og jeg ikke var i stand til at skelne, er, at langt størstedelen af det arbejde, der bliver investeret online, er den bedste energi hos billedtageren. Alle de fotografier, du ser på websteder, er ekstraordinære billeder. I tilfælde af at de ikke var det, ville de ikke nå frem på webstedet. I tilfælde af at du havde et kamera og gik ud for at tage 1.000 billeder en dag, er jeg sikker på, at du kunne tage noget i retning af 1 fantastisk billede.

Det er præcist det, nogle få fotografer gør. De skyder bryllupper og laver 2 eller 3 flotte billeder fra brylluppet. Dette er de billeder, der er lagt ud på deres websted. Du vil aldrig se forskellige billeder. En uheldig fotograf kan have mulighed for at kræve 1-10 flotte billeder fra din dag. En anstændig billedtager vil faktisk gerne skyde 30-70 ekstraordinære billeder fra din store dag. En ekstraordinær billedtager kan have mulighed for at tage 50-100 utrolige billeder.

Ægte bryllupper?

Et andet stunt, som fotografiske kunstnere bruger til at udvikle deres webbaserede portefølje, er at bruge forfalskede bryllupsbilleder. Et par fotografiske kunstnere vil ansætte et par modeller og tage til et dejligt område og gennemgå en hel dag med at fotografere. De vil lægge disse billeder på deres websted og huske på, at billederne er ekstraordinære billeder, de er ikke fra ægte bryllupper. Den fotografiske kunstner får den fantastiske chance for at gå gennem tredive minutter kulminerende for hvert skud. De kan pille ved kropsholdningen. De gør måske en indsats og forstår, at der er noget, der afleder bag kulisserne. De vil ikke have så meget tid på din store dag. Du vil ikke få nogen billeder, der ser ud til at være disse på din store dag.

Nogle få fotografiske kunstnere vil måske prøve at gå til et studie, hvor en anden ekspert fotograf viser dem den bedste måde at tage utrolige fotografier på. I disse tilfælde er pædagogen den person, der virkelig repræsenterer modellen og sætter belysningen op. Kan din fotograf virkelig selv tage disse billeder?

Anmod om at se et helt bryllup af fotografier

Så vælg ikke en fotograf kun ved at tjekke den webbaserede portefølje ud. Alle fotografer bør have en ekstraordinær internetbaseret portefølje. (I tilfælde af at de ikke gør det, skal du bestemt være forsigtig.) Mød billedtageren og bed om at se billeder fra et helt bryllup. Den fotografiske kunstner burde vise dig omkring 200 billeder fra et helt bryllup og opfatte antallet af disse billeder, du mener er ekstraordinære billeder. Ikke alle vil være perfekte. Faktisk vil selv de bedste fotografiske kunstnere have usædvanlige billeder, men hvis man antager, at der er et stort antal, der er utrolige billeder, indser du, at du har en anstændig billedtager.

Kend de ekstraordinære fotografiske kunstnere

Endnu en metode til at have muligheden for at genkende de store billedtagere fra de forfærdelige, er ved at kende til de utrolige fotografiske kunstnere. Der kan være et par ekstraordinære fotografiske kunstnere i dit rum, der opkræver mere end $10.000 pr. bryllup. Du vil højst sandsynligt ikke være i stand til at administrere omkostningerne ved det, men ved at tage et kig på deres billeder kan du forstå, hvad fantastisk fotografering virkelig er. Så søg på det tidspunkt efter disse komponenter hos forskellige fotografiske kunstnere. En del af de utrolige bryllupsfotografiske kunstnere er Joe Buissink, Jeff Ascough, Jessica Claire, Nate og Jaclyn Kaiser fra The Picture is Found, Jesh de Rox og andre. Kig på disse navne og undersøg deres billeder. Du vil få en fornemmelse af, hvilken ekstraordinær fotografering, og efterfølgende vil du faktisk så meget desto mere effektivt adskille de fantastiske billedtagere fra de umærkelige.

Daniel Lowe er en bryllupsfotograf i San Diego. Han og hans bedre halvdel Cindy er glade sammen, og i lyset af, at de elsker bryllupper så meget, begyndte de Orange Turtle Photography for at fange tomfjolleriet og inderligheden i hvert bryllup. Deres familie består af 3 harer og en fisk. De sætter pris på at investere energi med deres harer, spille wiffleball, gynge i bevægelse, gå til havet, spise ude og spise