Traffic Cipher er et SEO-kursus for attraktionsmarkedsføring af 2 af de mest fremragende marketingfolk, Raymond Fong og Fernando marketing seo Ceballos fra SEO Networker. Dette er nu min anden anmeldelsesartikel om dette kursus, og ved denne lejlighed vil jeg gerne dykke ned i nogle oplysninger om deres gratis rapport, som alle kan få adgang til.

Et ret interessant princip, de fokuserer på, er some marketing Paretto-princippet: 20 procent af din indsats vil generere 80 % af dine resultater. Dette kunne være en ting, der helt sikkert ville få dig til at spekulere på, hvor du skal lede efter de 20 procent. Hvad kunne være de ting, du kan gøre med det samme, som vil forbedre dine resultater markant og få dit websted til at opnå højere placeringer?

Den allerførste ting du skal tage i betragtning er helt sikkert dit domænenavn. Hvis søgeordssætningen du fokuserer på er “hundetræningsudstyr”, og dit websted er www. dogtrainingequipment.com, vil du få en enorm fordel lige fra starten!

Det er overflødigt at sige, at det ikke er det eneste, der betyder noget, men det er ekstremt vigtigt. Ofte inkorporerer mindst ét domænenavn af top 2, der kommer op i Googles søgeresultater, en kombination af de søgeord, som folk søger efter.

Vi går på dette tidspunkt og analyserer Google-resultaterne, da det er webstedet rangeret som nummer 1 i hele verden.

Her er et meget godt eksempel, som illustrerer konceptet nævnt ovenfor: en søgning på sætningen “netværksmarkedsføringsgennemgang” returnerer networkmarketingreview.net og networkmarketingreview.com som de to første resultater ud af 48.000.000.

Der er adskillige mere interessante ideer om Traffic Cipher gratis rapport, men lige nu vil jeg tillade dig at gå og få den til at finde ud af alle aspekter af den.

Men da vi har talt om placering af søgemaskinewebsteder, lad os se på præcist, hvad SERP betyder og afdække nogle forskellige kritiske elementer for at rangere et websted i de første resultater.

SERP er til søgemaskineresultatside, og det er listen over websider, der returneres af en internetsøgemaskine, der svarer på en søgeordssøgning. Resultaterne består generelt af en liste over websider med titler, et weblink til hjemmesiden og en kort beskrivelse, der viser, hvor søgeordene har matchet indhold på siden.