Het is niet belangrijk als u niet weet hoe u sites moet programmeren, ontwerpen, optimaliseren of soortgelijke dingen doet. Je kunt nog steeds geld verdienen door dingen te doen die iedereen kent. Begin vandaag nog vanuit huis te werken, zonder extra investeringen.

Je kunt veel “niet-technische” dingen doen. Sommigen van hen zijn schrijven Professionele website laten maken (artikelen, recensies …), gegevensonderzoek/-verzameling (gespecificeerde informatie vinden op het web), gegevensinvoer (meestal kopiëren/plakken), vertalen en nog veel meer. Voor al die technische mensen zijn er natuurlijk dingen als programmeren, ontwerpen, seo en meer.

Sites om banen/projecten te vinden:

Ranoo.com – Dit is een geweldige website. De meeste van mijn projecten zijn gedaan op deze website. En ik raad het aan. Hoewel de naam aangeeft dat de meeste banen in webontwikkeling zitten, zijn er andere niet zo technische banen als het schrijven van artikelen, gegevensinvoer, gegevensverzameling (onderzoek) en andere. U hoeft niet te betalen voor aanmelding, hun kosten zijn een van de laagste (4%) of 4 $ en u kunt op veel manieren geld opnemen. Ze bieden ook een escrow-systeem, zodat u verzekerd bent van valsspelers. Gebruikers kunnen feedback over elkaar achterlaten – wat een leuke optie is. Een project plaatsen is gratis en de webmasters betalen niets.

Rent A Coder – Ik heb hier maar één project over gedaan. De algemene sfeer op deze site is op de een of andere manier niet goed, maar niettemin, je kunt daar veel verschillende banen vinden, niet alleen coderen. Er zijn ook enkele beperkingen die de communicatie met de koper een beetje moeilijk maken, en ze bieden geen opname van bankoverschrijvingen aan – wat ik graag gebruik. Hun vergoeding is 18%, een reden te meer voor mij om het niet te veel te gebruiken.

Freelancers Network – Dit is een in het VK gevestigde website. Dus natuurlijk zijn veel van de banen specifiek voor het VK. Natuurlijk zijn er veel banen die je overal ter wereld vanuit huis kunt doen. Het goede ding is dat het GRATIS is, ja geen kosten, tegelijkertijd is dat het slechte nieuws, en het kan gebeuren dat je de klus afmaakt en niet wordt betaald. Dat kan niet gebeuren bij het gebruik van escrow-systemen.

Er zijn nog veel meer websites. Maar deze zouden genoeg moeten zijn om te beginnen. Uiteindelijk zul je je realiseren dat je je het beste kunt concentreren op een of twee van deze websites. Voornamelijk vanwege de feedback. De meeste freelance-websites bieden een manier waarop kopers serviceproviders beoordelen nadat het project is voltooid, en weinig goede tarieven, met een paar aardige woorden over jou, kan magie werken bij het verkrijgen van toekomstige biedingen.