Ejendom nær universitetscampusser har altid været en førsteklasses investeringsarena. Nu kan det være nøglen til at finansiere dit barns rent apartment Copenhagen uddannelse. Tre måneder før din søn eller datter starter på college, send dit barn til college GRATIS! Artikler køber et velholdt hjem inden for to til tre miles fra campus. Når du skal vælge hus, skal du huske på følgende.

  • Sørg for, at hjemmet har mindst fire soveværelser. Dette skaber en maksimal leje- og salgsværdi.
  • Optage det størst mulige Housing for rent Denmark realkreditlån.
  • Indrette boligen fra genbrugsbutikker. (Højskolestuderende er ikke for kræsne. Spørg din nærmeste mor for at finde ud af det 🙂

Gør din søn eller datter til ejendomsadministrator for din udlejningsejendom.

At gøre dit barn til ejendomsadministrator giver dig mulighed for at høste skatte- og forretningsmæssige fordele, samtidig med at du lærer din studerende om erhvervslivet. Du kan nemt betale dit barn et lille stipendium for at varetage en ejendomsadministrators ansvar. Disse omfatter:

  • opkrævning af husleje
  • Inspicere ejendommen ugentligt for renlighed og skader
  • leje af ejendommen, når der er en ledig plads
  • kontrahering af ethvert reparationsarbejde, der er nødvendigt
  • rapportering til dig om ejendommens økonomiske og fysiske tilstand

Den løn, du betaler dit barn for at være ejendomsforvalter, er fradragsberettiget. Dette fradrag kan gå til din studerendes bøger, forsyninger eller madudgifter.

Spar på benzinpenge, når du besøger dit barn. En anden fordel ved at eje udlejningsejendom er, at du får lov til et skattefradrag to gange om året for at inspicere enhver ejendom uden for byen. Det primære formål med din rejse skal være eftersyn og vedligeholdelse af din ejendom. Det kan dog være et sekundært formål at besøge dit barn. Sørg for at dokumentere alle rejser og deres formål.

Brug ejendomsskattefradragene til at generere ekstra kontanter.

De afskrivningsfradrag, du kræver hvert år på din lejebolig, giver dig øjeblikkelige kontanter, som kan bruges til college-udgifter.

Endelig er dit barn færdiguddannet, og det er tid til at sælge din ejendom. Brug overskuddet fra din investering til at betale dine lån tilbage. Ved 8% om året påskønnelse vil ejendommen være værd $ 20.000 – $ 40.000 mere ved udgangen af fire år, afhængigt af den oprindelige pris.