Perfecțiunea în Opulența Opacă a suprafetei decorative PIOMBO Cleaf

Fronturile de uși mobila din MDF colectia PIOMBO de la CLEAF Italia redefinesc standardele, aducând o combinație unică de estetică supermată și funcționalitate antiamprentă. Aceste fronturi, debitate la dimensiunile beneficiarului de mobilier și distribuite de PROTEGE PAROL – Detaliul Care Face Diferența, sunt alegerea perfectă pentru cei care caută functionalitate indelungata, eleganță italiana și rezistență ridicata în fiecare centimetru din casa protege parol lor.

Opacitate și eleganta redefinita


Suprafața opacă a colecției de panouri mobilier PIOMBO, creată cu rășini acrilice inovatoare și procesul de întărire cu fascicul de electroni, reflectă opulența și rafinamentul. Un aspect supermat și o reflectare foarte redusă a luminii, suprafata soft la atingere și rezistență ridicata la zgârieturi definesc caracteristicile distinctive ale acestor fronturi.

Disponibile ca panouri din MDF laminat, fronturile PIOMBO sunt realizate și coordonate pentru a acoperi mobilierul într-un mod coerent, fie că este vorba de aplicații verticale sau orizontale.

Hyper Materiale: O Colecție de Inovație


PIOMBO face parte din Hyper Materiale, o colecție CLEAF ce reprezintă o sinteză a tehnicilor avansate de producere a materialelor, a stilului și durabilității lor. În spatele acestei colecții stă principiul de a oferi soluții avansate pentru sistemul de mobilier și design interior.

Designerul Roberto Caspani de la CLEAF subliniază: “Nașterea suprafeței Piombo confirmă capacitatea lui Cleaf de a oferi soluții avansate pentru sistemul de mobilier și design interior.” Transferul caracteristicilor avangardiste pe panoul MDF acoperit cu laminat ultraopac și cantul fronturilor exprimă în cel mai bun mod conceptul lor de sistem de acoperire coordonat.

Decoruri Avangardiste, Gata să Îmbrace Spațiul Tău


Cele 8 decoruri avangardiste din colecția PIOMBO, create cu migală de designerii italieni, aduc o notă distinctă în amenajările interioare. De la tonuri ușoare și luminoase până la nuanțe profunde și întunecate, aceste decoruri PIOMBO sunt concepute pentru a satisface gusturile cele mai rafinate.

Dimensiunile generoase ale placilor (3050x1300x19 mm) și canturile ABS de 1 mm, în aceeași culoare cu suprafața, conferă acestor fronturi o adaptabilitate maximă și un finisaj impecabil.

Teconologia Avansată de Cantuire și Adeziv Poliuretanic


PROTEGE PAROL – Detaliul Care Face Diferența, distribuitorul oficial al fronturilor de mobilier PIOMBO, adaugă o notă suplimentară de calitate prin serviciile lor de debitare MDF la comandă și cantuire. Utilizând tehnologia avansată de lipire cu adeziv poliuretanic rezistent la apă, acești distribuitori fac diferența în calitatea și durabilitatea mobilierului personalizat.

Noua tehnologie de lipire a canturilor cu aceeasi textura ca si decorul suprafetelor, pe fronturile de mobilier oferă multiple avantaje, inclusiv rezistență sporită la apă, umiditate și temperaturi extreme, aspect impecabil și linii de lipire aproape invizibile.

Alege Distinctia în Fiecare Detaliu

Fronturile PIOMBO de la CLEAF Italia sunt nu doar o alegere estetică, ci și o investiție în eleganța și durabilitatea mobilierului personalizat. Fiecare detaliu este gândit pentru a aduce un plus de valoare spațiului tău, redefinind standardele în materie de mobilier si amenajari interioare.

Descoperă diversitatea colecțiilor CLEAF Italia și investește în calitate și inovație pentru proiectele tale de mobilier! Pentru comenzi personalizate și detalii suplimentare, vizitează magazinul online PROTEGE PAROL. Luxul, calitatea, distincția și eleganța se regăsesc în fiecare front de ușă PIOMBO!