Sociale medier er en rute, hvorigennem kunder bevæger sig på hvert punkt af rejsen, mens de foretager ethvert køb eller ser produkterne og tjenesterne. Markedsføringstragten for sociale medier er opdelt i fire hovedsektioner, der er opdagelsen af hvad som social media marketing helst, Hvad er måderne til at reducere berøringspunkter på konverteringstragten for sociale medier? Artikler har til hensigt at men, konvertering og loyalitet for et langvarigt forhold til brandet. Der er få berøringspunkter, der kan bremse køberen frem for at vejlede hele vejen igennem. Det trimmer målretningsinfluenterne og får køberen til at vende i en anden retning. Touchpoints kan fremkalde konverteringer, men også bremse køberne. Hvis du ikke er god til markedsføring på sociale medier, skal du altid kigge efter et digitalt marketingbureau for større eksponering. Der er et par måder, der kan bruges på sociale medier til at reducere kontaktpunkter i konverteringstragten for sociale seo medier:

Målrette influencers for at reducere affinitetsgrupper, der er unødvendige- Affinitetsgrupper udvikler ruhed nær toppen af tragten. Dette er den del, hvor en onlinekøber beslutter sig for at købe eller købe et hvilket som helst produkt. For eksempel – hvis nogen er som en campingtur til sommer, skal han lede efter den relaterede side og deltage for at få information og vejledning til campingtelte eller som deler samme interesse. Eliminering af dette sociale kontaktpunkt kan trække købere i mange forskellige retninger fra at købe et telt af dit brand ved direkte at målrette influencerne med indholdet af dit. Influencers er hovedsageligt til stede overalt på de sociale medier. I stedet for at målrette det enorme indhold med dit indhold, skal du finde ud af, hvem der kan være din branche-influencer, og polere deres sociale kanaler for at finde ud af det gode indhold, de sandsynligvis vil intensivere, og hvem der direkte kan målrette dem.
Mange af dem kan dele industriinfluenter for at tiltrække mod industrien og drive ubegrænsede købere væk fra mørke affinitetsgrupper og lade dem dirigere til land mod din side, alt hvad du behøver for at have din landside klar på en bedre måde.

Forbedre dine sociale landingssider – der er altid en misforståelse, der godt etablerer og succesrige brands, som PPC-landingssider kan fordoble som sociale landingssider. Det kan de ikke. Besøgende, der besøger fra sociale medier, kan lande på dit websted fra tæt på toppen af tragten. Når PPC-reklamer driver besøgende mod din side, og på den anden side er der kunder, der ankommer fra nær bunden af tragten. Der er mange tjenester såsom Unbounce og spaces, der kan bruges til at optimere både det sociale og PPC. PPC-landingssider er designet på en måde til at transformere kunder, der allerede har besluttet at købe, men de ventede bare på det rigtige tidspunkt og det rigtige sted. Mens sociale landingssider er designet til at levere et værditilbud til de besøgende, som ikke er meget fortrolige med brandet eller noget produkt fra dit brand.
Sociale krav som et salg er ikke den sidste del af konverteringstragten – Konvertering er fokus og et stort mål, men det er ikke det sidste mål. At have købere til at blive brandambassadør, når købet er gennemført, er den sidste fase af den sociale forbrugers beslutningsrejse. Fjernelse af berøringspunkter for fremtidige købere konverterer købere til at anbefale dig. Forskning har bevist, at enhver demografi er indflydelse på at købe fra social deling fra tidligere kunders synspunkter. Der er altid forskellige anmeldelser, det kan være sandsynligt, rimeligt sandsynligt eller noget sandsynligt at købe efter at have set en kollegaanbefaling. Disse takeaways forbedrer destinationssiderne for sociale medier til at starte på en fantastisk måde, men disse LP’er skal være backup af bekræftelsessiderne, som er designet til at gøre konverteringer til brandambassadører.
Brug casestudier til at få kunder til at omgå anmeldelser – Det er meget naturligt for forbrugerne at søge anmeldelserne, mens de kryber ned mod bunden af tragten. Men mange gange bliver anmeldelser et touchpoint optaget af modstand. Anmeldelsessider og kommentarsektioner kan blive forsvundet, og de kan blive beskadiget af konkurrenterne eller folk med mange irrationelle forventninger. Vidnesbyrd kan være frugtbart, men de kan også være godt designet og fremstillet, og disse ting ved de smarte kunder godt.
Brug betalt annoncering eller native advertising til at reducere hvert berøringspunkt – Der er mange enkle måder at reducere berøringspunkterne på konverteringstragten på sociale medier ved at have betalte tweets. Al native advertising kan tilskynde til direkte køb, men betalte tweets foretager køb mere end tredive gange, hvilket resulterer i tredive gange flere direkte køb. Du skal trimme unødvendige berøringspunkter, hvor det er nødvendigt og nødvendigt. Når der er få skridt mellem opdagelsen og konverteringen, vil der være mindre friktion for rejsen i købsprocessen. Denne vej fra opdagelse til køb bør være så lille og lige så meget som muligt. Konklusion