Graden af en statsautoriseret revisor er en af de mest prestigefyldte grader i verden. Det er ikke let at blive statsautoriseret revisor i betragtning af de svære kurser og eksamener, han skal revisor københavn gennemgå. Faktisk anses en statsautoriseret revisor for at være et snit over de andre revisorer, da han har gennemført et strengt toårigt postgraduate-program sammen med erhvervserfaringen på samme tid, mens han forfølger sine revision københavn studier. Den statsautoriserede revisor er den mest efterspurgte finansprofessionelle i verden i dag. Nogle af de fordele, som en statsautoriseret revisor nyder godt af er:

a) En statsautoriseret revisor er en af de mest eftertragtede professionelle i finansbranchen. Der er stor mangel på unge revisorer inden for det finansielle område. Det ville give dig løftestang, da kvalifikationen for en statsautoriseret revisor er de højeste og de hårdeste kvalifikationer at have. At være statsautoriseret revisor kan give dig en masse muligheder.

b) En statsautoriseret revisor vil altid have flere muligheder for at arbejde i udlandet, da graden er anerkendt af et stort antal nationer.

   Man kan få et forspring mod de andre revisorer, som han kan

   arbejde i et hvilket som helst af medlemslandene som- Canada, Fordelene ved at være en statsautoriseret revisor Artikler USA, Storbritannien, Hong Kong, New Zealand og mange flere.

c) Ifølge en nylig undersøgelse stiger den globale konkurrence om revisorerne for hver dag, der går. Graden af en statsautoriseret revisor vil også altid holde en i god stand.

d) Den finansielle ekspertise såvel som forretningsviden kan gøre CA til en virksomhedsleder i sit land.

e) Den dybtgående erfaring samt den strenge træning, som en CA gennemgår, kan hjælpe ham med at komme ind i de højere ledelsesled. Nogle af de administrerende direktører i verdens største virksomheder er alle statsautoriserede revisorer.