Een dekbedovertrek 2 persoons  van hoge kwaliteit voor een lage prijs koop je bij Budget-Bed.nl. Een dekbedovertrek 2 persoons is geschikt voor een 2 persoons dekbed en ook deze vind je terug in het assortiment. Bekijk de vele verschillende varianten en vind een dekbedovertrek 2 persoons die past bij jouw smaak.

Maat dekbedovertrek 2 persoons

De maat van een dekbedovertrek 2 persoons dekbedovertrek is 200×200/220. Dit betekent dat het dekbedovertrek geschikt voor een 2 persoons dekbed van zowel 200 cm als 220 cm lang. Bij een dekbed van 200 cm lang kun je de overige 20 cm gebruiken als instopstrook. Dit noem je een dubbel doorlopende instopstrook. Het dekbedovertrek is voorzien van drukknopen over de gehele breedte waardoor het dekbed goed blijft zitten. Zo voorkom je dat deze eruit glipt tijdens het slapen.

Materiaal dekbedovertrek 2 persoons

Een dekbedovertrek 2 persoons is verkrijgbaar in elk gewenst materiaal. Bekijk hiervoor altijd naar de specificaties van het gewenste dekbedovertrek en kies een materiaal die aansluit op jouw voorkeuren. Katoen is het meest voorkomende materiaal vanwege de geweldige eigenschappen. Er zijn verschillende typen katoen waaronder katoen-satijn, flanel of gemengd katoen. 

Kleur dekbedovertrek 2 persoons

Een dekbedovertrek 2 persoons is beschikbaar in veel verschillende kleuren en dessins. Je kunt daarom een dekbedovertrek 2 persoons helemaal afstemmen op jouw slaapkamer of reeds gekocht beddengoed.

2 persoons dekbedovertrek kopen
Bij Budget-Bed.nl koop je een 2 persoons dekbedovertrek  met hoge korting. In het grote aanbod tweepersoons dekbedovertrekken kom je veel verschillende aanbiedingen tegen. Profiteer daarom snel en ontdek de uitstekende kwaliteit voor een lage prijs.