Dacă intenționați să călătoriți în Germania, ar trebui să vizitați orașul Munchen. Vă puteți întreba: de ce nu capitala Berlin? „Berlin sau Munchen” este o alegere dificilă pentru cei care călătoresc pentru prima dată în Germania. În acest articol, veți găsi zece motive principale pentru care ar trebui să călătoriți la Munchen. Te întrebi ce să faci în München? În acest oraș există multe obiective turistice, locuri uimitoare, monumente de arhitectură, nu degeaba unul dintre episoadele popularului program TV „Vultur și cozi” a fost filmat la Munchen.

Nu este un secret pentru nimeni că München este numit și a doua capitală a Germaniei. Și există un motiv pentru asta. Acest oraș este inima Bavariei; este atât de primitor încât nu vei dori să-l părăsești. Toată lumea de pe planetă a auzit probabil de festivalul anual Oktoberfest, care are loc la München, capitala germană a berii. Are o climă blândă excelentă, un număr mare de monumente istorice, castele, muzee și mâncăruri delicioase bavareze de care se va bucura orice gurmand.

Odată ce călătoriți la München, veți dori să vă întoarceți aici din nou și din nou. Munchen are ceva de văzut, de mâncat și de băut. Dar să începem prin a ne uita la principalele atracții ale acestui oraș interesant.

Pentru toți pasionații de mașini, va fi cea mai de neuitat excursie. În München se află muzeul de renume mondial al celui mai popular producător de mașini. Și chiar dacă nu ai un BMW, o vizită la acest muzeu va fi un eveniment interesant și memorabil pentru tine. www.eugentransport.ro

Muzeul este cunoscut pentru interactivitate, tehnologie de ultimă oră și un număr mare de exponate. Aici veți vedea chiar primele modele de mașini BMW, precum și ultimele noutăți care au apărut recent pe piață. Apropo, acest muzeu va fi apreciat în special de bărbații de orice vârstă. Indiferent dacă ai 3 sau 103 ani, acest muzeu pur și simplu te va încânta cu ceea ce vezi.

Are forma unui capac de rezervor de benzină. Veți fi de acord că acest lucru este original, modern și doar interesant, de exemplu, pentru a face câteva fotografii proaspete din München. La Berlin, din păcate, nu există un astfel de muzeu. Deci, dacă încă te gândești la asta, atunci hotărăște-te. O vizită la Muzeul BMW va fi o distracție interesantă în Germania, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Motiv suficient pentru a călători la Munchen și nu la Berlin!