S-au dus vremurile în care marketerii obișnuiau să lanseze doar campanii digitale. Astăzi, mărcile caută profesioniști în marketing logo design experimentați, care sunt mereu la îndemână și sunt dispuși să facă un pas înainte. Cu toate acestea, gestionarea totul, de la crearea de conținut pentru buletine informative prin e-mail, rețele sociale și campanii de marketing, până la crearea de experiențe digitale, poate fi enervantă pentru specialiști în marketing. Aici intervine nevoia unui sistem de management al conținutului (CMS).

Cu ajutorul CMS-ului potrivit, specialiștii în marketing nu pot doar să-și gestioneze întregul conținut – descrieri, imagini, videoclipuri, infografice etc., ci și să ofere experiențe digitale captivante care țin clienții cuplati de marca lor. Cu toate acestea, selectarea sistemelor de management al conținutului potrivite pentru afacerea dvs. poate fi o nucă greu de spart pentru agenții de marketing digital, în special atunci când există o multitudine de opțiuni disponibile pe piață. Dacă, de asemenea, vă străduiți să decideți ce sistem de management al conținutului (CMS) ar trebui să luați în considerare pentru afacerea dvs., de ce să nu alegeți Sitecore în locul altora.

Lansat în 2014, Sitecore este un sistem robust de gestionare a conținutului care este construit pe ASP.NET. Această platformă de marketing omnicanal vine cu o suită completă de soluții de marketing care îi ajută pe agenții de marketing digital să creeze experiențe personalizate și perfecte pentru utilizatorii lor. Cu alte cuvinte, Sitecore se bazează pe automatizare pentru a stimula conversiile și interacțiunea cu clienții în mai multe puncte de contact în călătoria cumpărătorului. Ca să nu mai vorbim că unele dintre mărcile de top, inclusiv Canon, Honda, GE Healthcare, Fujitsu, Loreal, Puma, P&G, Suzuki, Nestlé și multe altele, valorifică potențialul dezvoltării profesionale Sitecore.

De ce să alegeți Sitecore CMS development pentru afacerea dvs.?

După cum s-a spus mai sus, nu există o lipsă de sisteme de management al conținutului (CMS), cu toate acestea, ceea ce face ca Sitecore să iasă în evidență de restul este că funcționează în contextul comportamentului de navigare al unui utilizator. Acest lucru le permite agenților de marketing digital și comercianților de comerț electronic să ofere clienților lor rezultate personalizate (produse sau servicii). De asemenea, combină datele utilizatorului all-inclusive cu conținut de calitate pentru a oferi rezultate țintite agenților de marketing în timp real. Cu alte cuvinte, acest sistem de management al conținutului (CMS) aduce puterea de gestionare a conversațiilor și de personalizare în mâinile comercianților și agenților de marketing. În plus, flexibilitatea oferită de dezvoltarea web Sitecore permite profesioniștilor IT și de marketing să colaboreze, să integreze și să-și gestioneze proiectele pe mai multe canale. Acest lucru, la rândul său, face ca actualizarea și depanarea site-ului web al companiei dvs. să fie mai simple ca niciodată.