House is een plek waar iedereen zich kalm, huiselijk en gelukkig voelt. Of het nu modern of traditioneel is, elk huis heeft zijn essentie van consumentenraad.nl uniciteit. Over het algemeen besteden we veel tijd aan het plannen van de ontwerpen van ons huis, vooral de keuken. De keuken is een van de belangrijke aspecten als het om wonen gaat. Hoewel Keuken geen hoge prioriteit heeft, is de behoefte aan een goed gestructureerde, georganiseerde keuken belangrijk en een behoefte van het moment.

De keuken is zo’n plek in je huis, de drukste en toch meest gebruikte ruimte in huis. We kunnen dus zeggen dat de keuken het belangrijkste aspect van ons levensonderhoud is. Meestal kunnen we een compromis sluiten over het ontwerp en de uitstraling van Kitchen, maar wat een integraal onderdeel speelt is de naleving van Vastu.

Vastu is de wetenschap van huisontwerpen en dat gezegd hebbende, de ontwerpen die u voor uw keuken kunt plannen, moeten authentiek en stijlvol zijn. Omdat het veel factoren beïnvloedt, zoals het geluk in uw gezin, het verlichten van de stemming en het binnenhalen van fortuin voor uw gezin. Dit alles wordt bereikt door Vastu Tips for Kitchen te volgen.

De voordelen van het volgen van Vastu-tips voor de keuken zijn talrijk. Over het algemeen staat Vastu erom bekend dat hij geluk, geluk en voorspoed in iemands leven brengt. Dus hier zijn we dan met Vastu-tips voor Kitchen om een sprankje vreugde aan je leven toe te voegen. Lees verder om meer te weten;

  1. Richting:

De richting van de keuken of een andere kamer speelt een grote rol en fungeert als basis voor het interieur. Dat is een van de redenen waarom Vastu over het algemeen meer nadruk legt op richting en plaatsing. De beste keukenrichting volgens Vastu Shastra of de meest ideale richting voor Keuken is de zuidoostelijke richting van uw huis, waarbij de zuidoostelijke hoek perfect is om het gasfornuis in de keuken te installeren

  1. Muurverven:

In tegenstelling tot ons leven zou zelfs onze keuken gevuld moeten zijn met kleuren, nietwaar? Gebruik levendige kleuren als muurverven voor uw keuken, omdat deze volgens Vastu Shastra bekend staan als de beste kleuren voor de keuken. Volgens Vastu houden levendige kleuren over het algemeen je humeur in balans en fleuren ze de ruimte beter op. Probeer geen donkere kleuren in de keuken te gebruiken, omdat dit uw levensonderhoud drastisch kan beïnvloeden. Kleuren zoals bruin, donkerblauw of zwart worden volgens Vastu Shashtra niet aanbevolen.

  1. Netheid:

Uw wastafels, wasbakken en afvoersystemen moeten perfect in de noord- of noordoostelijke richting van uw huis worden geplaatst. Bovendien moet u ervoor zorgen dat uw gootsteen altijd schoon en sprankelend is. Door dit te volgen, kun je de positiviteit zeker een boost geven. Vastu Shashtra beveelt aan dat het, om de harmonie en het geluk in uw gezin te vergroten, raadzaam is om de water- en vuurelementen thuis in evenwicht te brengen.

  1. Opslagruimtes:

Organisatie is de sleutel en dat weten we allemaal, maar velen van ons slagen er niet in om overal hetzelfde toe te passen. Door uw spullen te ordenen in kasten, kastjes, enz. ziet uw huis er goed en ruim uit. Organiseer opslagruimtes aan de westelijke of zuidelijke muren van uw huis, omdat dit volgens de Vastu-normen een ideale kant is. Vermijd het gebruik van de tegenoverliggende zijden.

  1. Elektronische gadgets:

Een moderne of modulaire keuken blijft onvolledig zonder elektronische snufjes. Ze spelen een belangrijke rol bij het vergemakkelijken van onze werkroutine in de keuken. Het is echter verstandig om de elektronische gadgets, zoals een oven, in de zuidoostelijke richting van uw keuken te plaatsen. Dit zal helpen om de esthetiek van uw keuken in balans te brengen en om positiviteit in uw leven te verspreiden.