Жените са много придирчиви към своите мъже. Те знаят точно какво искат от един мъж и имат еднопосочно мислене, когато става въпрос да намерят това във всеки потенциален партньор. Това породи брачна игра, която мъжете не винаги Мъжки костюми разбират. И така, какво търсят жените в мъжете? Статии те трябва да играят играта предпазливо! Мъжете трябва да се опитат да разберат как мислят жените. Те трябва да хакнат мозъците им и да направят това, за да могат ефективно да съблазняват жените. Факт е, че мъжете си мислят, че притежават „инструмента“ за опияняване на жените, изпъкнал тумесцентен инструмент, но жените често не виждат нещата по същия костюми по поръчка начин!

Не че мъжете не могат да възбудят една жена, но това са редки случаи – може би два процента от всички случаи. Но тези шансове просто не са достатъчно добри за мъжете, нали? Така че те трябва да се опитат да влязат в съзнанието на жените и да ги разберат, за да могат по-често да печелят джакпота и да имат вълнуващ и изобилен сексуален живот. Но мъжете първо трябва да проявят търпение и разбиране! Не може да се отрече, че положението на жените се е променило в съвременния свят. Днес те са видни във всяка област, постигнали са финансова независимост до голяма степен и са смели и гласовити. Те смятат, че имат право да изискват сексуално удовлетворение и брачно щастие според собствените си условия. Така че те имат собствена фиксация за това докъде могат да стигнат по всеки въпрос.

Днес жените избират внимателно мъжете си и решават с кого искат да правят секс. В резултат на това мъжете, които са управлявали по-рано, трябва да се изправят пред унижението да бъдат отхвърлени и да бъдат отказани техните предложения. В продължение на стотици години мъжете са правили избора и обикновено са избирали по-скоро размера на чашата, отколкото IQ-то. Сега жените искат да играят по същите правила.

И мъжете, и жените изпитват физическо и поведенческо възбуждение, що се отнася до другия пол. Ако един мъж се възбужда от размера на чашката на една жена, една жена може да се окаже възбуждана от добре развитите рамене на мъжа. Или ако мъжът се възбужда от смело поведение, жената може да се възбужда от чувствителността на мъжа. Тези възбуди показват, че изключително удоволствие може да бъде резултат от полов акт. Интелектуалците често казват, че целта на секса не винаги е удоволствие.

Това е размножаване на вида, казват те. Но аргументите са просто софистика. Сексът е за удоволствие, но природата е помогнала и по въпроса за селективното размножаване на най-силните и най-добрите. Жените се интересуват от сексуално привлекателни мъже заради удоволствието, което знаят, че ще получат от полов акт с тях.

Но привлекателният външен вид също е много важен за тях и силното, сексуално привлекателно тяло почти винаги върви със здраве и силна имунна система.